Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av annamaria
 - 2009-12-09 20:17
Jag har bara använt 5-minuterssillen som är kalasbra. Denna är den i konservburk då?
Skrivet av Sweber
 - 2009-12-09 13:37
det är ABBAs inläggnignssill och receptet komer från Johan Webers Kokbok med Östgötamat.
Skrivet av Mickan
 - 2009-12-09 08:09
Jag gillar Abbas färdiga inläggningssill. Gamla mormor som lagt in sill hela sitt liv har också gett MVG. Den är fast och fin samt gör arbetet så lätt!
Skrivet av Gregorian
 - 2009-12-09 03:20
Ooo mums. Kanske man skulle fixa till nån gång. Håller med Hasse. recept tack :P
Skrivet av annamaria
 - 2009-12-07 21:11
Så mumsigt. Vilken sorts sill använde hon?
Skrivet av Hasse
 - 2009-12-06 21:44
Ah, glasmästarsill kallas det väl? Gott-i-gott-gott!

Kan du inte be hustrun dela med sig av receptet?
Skrivet av Sweber
 - 2009-12-06 21:22
Hustrun fick ett ryck och fixade till ett par burkar med sånt här.

Annonser

Powered by EzPortal