Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2008-06-06 12:11
Det kommer du nog inte att få något svar på. Ingen vill ha på sitt samvete att du avled i matförgiftning på hans/hennes inrådan ;D
Skrivet av bryggens
 - 2008-06-05 18:59
Törs man smaka på en som jag gjorde för kanske7-8 år sen? (alltid stått i kylskåp), eller är det väcko?
Skrivet av Filippa
 - 2008-06-05 11:45
servera med glass, eller med sockerkaka..
Skrivet av MiGa
 - 2008-06-04 14:36
Jag hade tänkt att följa sommarens bär och frukt allt eftersom dom kommer under sommaren och sen låta det stå fram till December.
som jag har förståt så lägger man ett lager bär/frukt varvat med socker och täcker med rom. :P
Skrivet av agnetasch
 - 2008-06-04 09:58
Rumtopf är inte alltför äckligt om man tycker om rom. Men bären blir ju så fula, man får nästan gömma dom i något bakverk, men spadet blir gott
När jag gjort rumtopf har jag inte gjort den i ett svep utan hållt på hela sommaren. Stooor glasburk, bita ner aktuella bär/frukter efterhand, sockra o spä på med rom. Mot vintern är den klar. Man kanske kan baka fruktkaka till jul? Spadet värmde jag o drack som glögg. DET var gott ;D
Skrivet av Rookie-T
 - 2008-06-03 20:22
Det låter dock inte så gott :P
Skrivet av annamaria
 - 2008-06-03 19:34
Har inget eget men här finns ett med jordgubbar som kanske kan passa nu.

http://favoritrecept.blogspot.com/2006/07/rumtopf.html

Ett annat här med mer exakta ingredienser:

http://recept.nu/1.35777/johan_sorberg/rumtopf

Är det gott?
Skrivet av Andreas
 - 2008-06-03 17:22
Jag har ens ingen aning om vad det är för nåt!
Skrivet av MiGa
 - 2008-06-03 14:39
Någon som har ett gott recept på Rumtopf? :)

Annonser

Powered by EzPortal