Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2018-05-20 07:40
Har du tålamod så kör klubborna i 10 timmar i 75 grader. Nu snackar vi mört o saftigt ;D
Skrivet av jan18
 - 2018-05-19 15:33
Tack, låter ju enkelt. Jag får prova!
Skrivet av agnetasch
 - 2018-05-19 07:50
Ugnen 225 grader. Vänd klubborna två gånger. Tiden=15+15+10 min
Skrivet av jan18
 - 2018-05-18 14:48
Jag försökte mig på att laga kycklingklubbor igår, men lyckades inte riktigt så bra som jag hade önskat. Jag vill att köttet riktigt ska trilla av benet och att det ska vara mört förstås. Vad har ni för tips för att få till riktigt bra kycklingklubbor? Koka och sedan steka/grilla? Eller finns det något enklare sätt?

Annonser

Powered by EzPortal