SV: Vad blir/blev det till middag idag 2009?

Startat av kryddburken, 2009-01-01 13:41

Föregående ämne - Nästa ämne

Sara W

Marinerad kycklingfilé med Coops barbequepotatis och en krämig paprikasås. En fräsch sallad till det. Nu inmundigas efterrätten som består av färsk ananas i bitar. Gott och enkelt.

Mickan

Stekt lättgravad lax och dillstuvad potatis. Gurksallad till. Kändes lite som sommar fast snön ligger i ett tunt täcke utanför fönstret.
Video meliora proboque deteriora sequor

smakakarin


Kari

Sonen fyller år och han bestämmer... Donken :)

Sari

Idag blir det soppa, passar bra nu när det snöar och är kallt ute.

kryddburken

Idag gjorde jag en god Köttfärspaj till middag!
Sallad, gott bröd och vit dressing till... 
http://kryddburken.se/2009/12/16/kottfarspaj-med-det-lilla-extra/

Kari

M lagade lasagnetårta med aubergine & zucchini. Såå gott  :)

kryddburken

Jobblunch hemma hos oss idag!
Jag bjöd på Västerbottenpaj med gräddfil, hackad rödlök och löjrom!

http://kryddburken.se/2009/12/17/vasterbottenpaj/

CII

Citat från: kryddburken skrivet 2009-12-17 19:00
Jobblunch hemma hos oss idag!
Jag bjöd på Västerbottenpaj med gräddfil, hackad rödlök och löjrom!

http://kryddburken.se/2009/12/17/vasterbottenpaj/
Oj, oj vad gott. Det är nog bland det godaste jag vet, västerbotten och löjrom. Det får du bjuda på om jag kommer förbi.  ;)

Sara W

Ryggbiff, potatispuré, rödvinssås och riktigt krispiga grönsaker. Och ett riktigt gott rödvin i glaset så klart. Äntligen helg!


Mickan

Igår blev det brysselkål med pancetta och fläskfilé. Madeirasky till.

Till lunch lagade jag en laxpudding vilket jag inte gjort på länge. Blandade gravad och färsk lax.
Video meliora proboque deteriora sequor

Sari

Igår blev det tacos till middag och det räcker även till lunch idag.... :)

annamaria

I går åt vi årets bästa julbord (helt hemgjort förstås) med goda vännerna. Idag gör vi inte mycket  ;D. Det blir pizza från lokala haket. Hade det funnits en thairestaurang i byn hade jag definitivt varit kund där idag. Längtar efter stark mat.

CII

Igår blev det laxwallenbergare med pressgurka, dillslungad potatis och ärtor. Till det dracks det Leth Duett.

Mycket gott, receptet och vintips kom från Allt om Mat.

Sara W

Pocherad fisk med potatispuré, hummersås och grönsaker Julienne. Riktigt god söndagsmiddag.

crlhrv

Citat från: kryddburken skrivet 2009-11-12 20:45
Ikväll åt vi Cajunkryddad Lövbiffsgryta med Hasselbackspotatis!
http://kryddburken.se/2009/11/12/cajunkryddad-lovbiffsgryta-med-haselbackspotatis/


Igår gjorde jag kryddburkens lövbiff, med vissa småändringar, och det blev riktigt smaskigt! Jag hade ett gäng champinjoner och en halvgammal zuccini över som jag också slängde i. Cajunkryddan gjorde jag från scratch och hade i allting (se recept nedan) - jag gillar när det är riktigt stöddiga smaker!

Cajunkrydda: http://www.icakuriren.se/Mat-Dryck/Recept/?RecipeId=4910. Doftar underbart!

Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

kryddburken

Här hemma blev det julskink-rester idag!

Potatis & purjolöksgratäng med strimlad julskinka!
http://kryddburken.se/2009/12/27/potatis-purjoloksgratang-med-julskinka/

Lena Marie

Här blev det fortsättning på julmat man inte kan få nog av!
Jansson fick vi för lite av på julafton!
http://almamater.bloggplatsen.se/2009/12/27/2337001-en-alldeles-perfekt-janssons-frestelse-for-tva-personer/
Alma Mater - mat är gott

Kari

Planerar en ny Jansson här med... Lagad enligt "Den Tekniske Kocken" principen :)

Annonser

Powered by EzPortal