Findus frysta Köttbullar - med brosk

Startat av pgbg, 2009-11-01 19:22

Föregående ämne - Nästa ämne

pgbg

Vi har vid upprepade tillfällen konstaterat vilken dålig kvalitet det är på Findus färdiglagade djupfrysta köttbullar. Det är minst sagt äckligt att råka ut för när man sitter till bords och ska äta och man biter i en av Findus köttbullar och det knastrar mellan tänderna eller är segt som gummi att tugga.

Findus lägger mycket pengar på reklam för sina produkter och vill verkligen övertyga om att dem håller högsta tänkbara kvalitet när det gäller råvaror och tillagning. Även den påkostade designen på förpackningarna skall ge intryck av att med produkten får man en mycket läcker måltid - illustreras ofta med en bild från ett kök och en professionell kock som ser glad ut och stolt visar upp produkten. Frågan är hur mycket pengar Findus är intresserade av att lägga på sina råvaror. Det verkar ju vara lågbudget-kvalitet på köttet som används och det är väl Findus väl medvetna om i samband med att beställningar görs hos leverantören. Findus vill gärna i vårt medvetande kopplas ihop med hög kvalitet genom sina Provköks-tester och noga genomförda analyser av råvaror och tillagningsprocesser. Trovärdigheten för detta urholkas helt genom det faktum att den färdiga produkten kvalitativt inte är i närheten av de förväntningar som reklamen bygger upp hos konsumenten.

När vi fått broskiga och dåliga köttbullar har vi reklamerat detta till Findus konsument kontakt och därefter alltid erhållit kompensation. Kontakten med Findus har inte indikerat förvåning över vår reklamation utan snarare rutin kring vad som hänt...

Ulf52

Findus köttbullar är goda. Ätit dom hela livet.

Mattias_Hedlund

Färdiga köttbullar tycker jag rent generellt håller mkt låg kvallite.
Mvh
Hedlund_mattias@hotmail.com

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal