Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av syntetica
 - 2008-12-16 21:35
det där såg ju super gott ut!
Skrivet av Andreas
 - 2008-12-03 14:12
Nötfärsmedaljonger i portersås med klyftpotatis och grönsaker.

Detta är en ny rätt i Findus serie Wärdshus "Kvalitet & Tradition".

Rosor är röda, violer är blå, färgklickar i mat är trevligt, men i bland blir det för många färger och det är det här ett exempel på. Sen undrar jag varför Findus envisas med vita "tallrikar" i kombination med brun sås, det blir alltid väldigt synliga fula färgavlagringar på kanten då.

Potatisklyftorna är bra för att vara mikrad färdigmat. Moroten är för en gångs skull inte helt smaklös och grönsakerna är inte helt överkokta, det finns lite spänst i dem. Biffarna smakar som vilka halvtråkiga köttfärsbiffar som helst. En god sås gör oftast hela skillnaden på en maträtt och denna portersås är faktiskt god vilket gör helheten ganska trevlig.

Innehåller jästextrakt.

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 4/5
¤ Helhetsbetyg 4/5

Annonser

Powered by EzPortal