Jag fick en fritös av min svärmor i födelsedagspresent och det var superkul. Jag har nu börjat testa att fritera lite olika saker med varierande resultat.
Senast skulle jag fritera fisk som jag doppat i en frityrsmet gjord på 1 dl mjöl, 1 ägg och 1 1/4 dl mjölk (hittade det på webben någonstans). Tyvärr blev inte fisken krispig för fem öre. Den smakade gott, men man saknade givetvis det där krispiga som ska finnas när man friterat.
Nu undrar jag därför; vilken frityrsmet är den bästa och vilka är era bästa knep när man friterar?
Senast skulle jag fritera fisk som jag doppat i en frityrsmet gjord på 1 dl mjöl, 1 ägg och 1 1/4 dl mjölk (hittade det på webben någonstans). Tyvärr blev inte fisken krispig för fem öre. Den smakade gott, men man saknade givetvis det där krispiga som ska finnas när man friterat.
Nu undrar jag därför; vilken frityrsmet är den bästa och vilka är era bästa knep när man friterar?