Citat från: agnetasch skrivet 2007-06-27 11:04
Har man sagt A får man säga B,ge oss genast receptet!Jag älskar sån mat.
Citat från: Urban skrivet 2007-04-12 21:21
Håller med Anne.. Buljongen får en helt annan smak och färg om man först har fräst på köttet litegrann.
Citat från: Anne skrivet 2007-04-12 16:31
Nej, det blir skillnad tycker jag. Vid bryning karamelliseras ju ytan, och andra smakämnen kommer fram. Visst kan man i många rätter skippa det - ibland blir det rent av bättre att INTE bryna - men skillnad tycker jag att det är.
Citat från: kryddburken skrivet 2007-04-12 13:58hade bråttom en gång och av ren lathet så skar jag bara ner bitar direkt i kokvattnet.... Nä.. jag vet inte varför men köttet blev tråkigt, urlakat och tappade smak, sne var det estetiskt inte något snyggt kött heller!...