Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - dePaul

1
[Edit: Andreas har flyttat nedanstående inlägg från Knivavdelningens skämstråd, det var inte meningen att skämstråden skulle bli en längre allmän konversationstråd, och felet är mitt eftersom jag inte låste den direkt, vilket jag nu gjort. Men fortsätt gärna diskutera Mashiro i den här tråden.]

Citat från: ferga skrivet 2008-12-09 00:52
Jag har bara Masahiro knivar. Helt grymma! Bäst gillar jag Neo serien. Jag hittade ett svenskt ställe på nätet som säljer masahiro för dom som är intresserade: www.masahiro.se
Kul att se dig här också ;). Som jag nämnde i det andra forumet (Matklubben) så finns det dock bättre knivar. Men visst är Masahiro ganska OK, om än lite för dyra med tanke på vad man får. Det finns otaliga märken som är mer prisvärda. T ex:

- Murray Carter
- Phil Wilson
- Hattori
- Mr Itou
- Fujiwara
- Kobayashi
- Kumadori
- Ryusen
- Sanetu
- Kazuyuki Tanaka
2
I program efter program, både på svensk TV och utländska matprogram så steker och friterar man i olivolja.

Det finns i stort sett ingen annan typ av olja idag i samband med matlagning trots att vår inhemska rapsolja (och många andra) är så mycket bättre på i stort sett alla punkter.

Min fråga (som i övrigt ingår i tävlingen) är således: "Kan någon förklara det här fenomenet?"

mvh,
Paul

Annonser

Powered by EzPortal