Persiljerot och persiljerot

Startat av Andreas, 2010-11-12 07:44

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Jag undrar två saker.

1) Nån som brukar använda persiljerot, och till vad? Jag har aldrig använt det.

2) Årets persilja skördades ovanligt sent och hade ovanligt stora rötter, se bild. Har förstått att den persiljerot man vanligtvis använder i matlagning inte är roten av vanlig persilja utan en annan art, men kan man ändå äta persiljerot från vanlig persilja och är det just nån skillnad mot den persiljerot som brukar användas i mat?
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal