Oxbringa - smakar inte alls gott?

Startat av Stefan, 2010-11-20 13:21

Föregående ämne - Nästa ämne

Stefan

Jag har just gjort ett test där jag malt några olika köttsorter till färs för att göra hamburgare ( http://www.hamburgare.org/kottfars-en-konst/ om ni vill läsa ). Det konstiga är att oxbringan som jag använde smakade väldigt skarpt och mycket. Det skulle iofs inte ha varit ett problem om det inte vore för att den starka smaken inte var helt angenäm.

Har ni någon erfarenhet av färsk oxbringa och om det är stor smakskillnad på de olika delarna av bringan?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal