Frysdisken

Startat av Preben, 2015-01-02 08:03

Föregående ämne - Nästa ämne

Preben

Är det fler än jag som tycker att alla tittar på en när man letar efter grönsaker i frysdisken? Kan inte folk förstå att alla inte hinner tillaga färska grönsaker?
Nä istället står dom och pekar och viskar till varandra när man har lagt i fryst brysselkål i kundkorgen.

agnetasch

Du får slå tillbaka. Nästa gång du ser någon ta ett paket vanliga frysta ärtor utbrister du:"Va, köper du inte färska ärtor?" ;D

webguide

Jag har aldrig sett någon tissla om fryst mat!?

Men sen är frågan, vad det är som tar så lång tid med att tillaga färska grönsaker?

Andreas

Lite mer arbetstid tar väl hanteringen av färska grönsaker? Man brukar vilja gå igenom dem och skära bort allt dåligt och ibland vill man hacka dem också. Och så skall de sköljas. De frysta kräver visserligen längre tillagningstid då de skall tinas upp, men under den tiden kan man bereda något annat. Vet inte heller om precis alla grönsaker förlorar i smak/konsistens på att frysas?

Har aldrig heller sett nån frysgrönsakstissla! Vad är det för butik du handlar i Preben? Talar vi om paranta östermalmsdamer som snörper på munnen?
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal