Svenskt kött

Startat av surfo, 2015-03-21 23:50

Föregående ämne - Nästa ämne

surfo

Ville slänga ut frågan om ifall  ni använder svenskt kött på er restaurang.

använder ni svenskt för att det efterfrågas eller är det en egen grej?
Köper gäster svenskt kött från restaurangen trots den höga kostnaden som medföljer. exempelvis brasseoxen kostar ca 240kr kilot, finska oxen 260?, svenska runt 350kr
om inte vilket kött använder ni?
använder även hollänska rosékalvyttern som funkar i krig.

surfo


kurt

Inget svar kanske också är ett svar!

surfo

i det här fallet så är det väl så

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal