Salladsbuffé

Startat av surfo, 2015-10-25 21:57

Föregående ämne - Nästa ämne

surfo

Tjena forat!

tänkte bolla lite ang salladsbuffé

vi är ett konferenshotell på en mindre ort som serverar lunch till konferanser och dropgäster
2 lunchrätter på buffe och en salladsbuffé med 7-9 sorters grönt och röror
lunchen kostar 95 kr och då får man välja 2 rätters mat på buffe och sallader, dressing, mjukt bröd . loka, kaffe.

hur skulle ni göra för att spara pengar?
vilka sorters sallader/grönsaker är enligt er mening mest kostnadseffektiva?
någon annan input/råd att ge?

vi har 5 veckors rullande lunchmeny och jag har blivit tillsagd att köra all mat genom MOR-onlinekalkylen, så jag vet vad jag har o göra i november månad iaf



Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal