Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2015-03-27 07:26
Det här är påskmat för mig  :)

Nässelsoppa med pocherat ägg
Kall, ugnskokt havsöring/laxsida med hollandaise, sparris o dillslungad färskpotatis
*Persikoglass med rullrån

*½ l vispad grädde, en burk söt kondenserad mjölk + 1½ dl persikolikör
Skrivet av Psilander
 - 2015-03-26 17:07
Av tradition har jag ansvarat för långfredagsmiddagen för familjen. Försöker hålla den klassisk, konservativ, vårlig och samtidigt elegant och gott. Tidigare år hr det blivit tex gäddqueneller i saffranssås, ungsbakad röding och gärna primörer till.

I år saknar inspiration, är tacksam för förslag. Gärna vintips också

Förrätt
antingen nångo soppa (mandel, hummer, ärtor, nässel) eller klassisk sydtysk spargel med hollandaise och löjrom

varmrätt
???

efterrätt
???

Annonser

Powered by EzPortal