Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Skogis
 - 2022-11-29 08:06
Vill du ha den rosa borde du kunna tillaga den med sous vide till önskad innertemp innan du grillar den.
Ligger burgaren bara i tillräckligt länge borde den bli säker.

Leta på nätet så lär du nog hitta olika förslag.
Men jag håller med dig, en saftig burgare är god.
Skrivet av andersb
 - 2022-11-28 21:48
Brukar ni alltid genomsteka hamburgare om ni gör dom på färdig nötfärs? Jag gillar egentligen dom ganska rosa inuti, men numera verkar det som att man ska undvika det på grund av riskerna för ehec. Hur brukar ni göra?

Annonser

Powered by EzPortal