Funderade först på att slitsa en bit kotlettrad längs med och fylla med ädelost, ost, soltorkade tomater och kanske lite salami men sen kom jag ihåg denna. Imorgon är det därför dags för en årets första köttpizza.
This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.
Citat från: agnetasch skrivet 2020-10-25 05:41På Saigon Food finns djupfryst kassava, både rå och kokt. Kan det vara användbart?Lyllos dig, har letat runt men inte hittat frusen Kassava, får köpa färsk som jag själv kokar och fryser in så det finns när suget blir för stort.
Citat från: Andreas skrivet 2020-10-25 08:52Det borde väl vara användbart såvida det inte blir några märkbara smak-konsistens-förändringar av djupfrysningen? Men det borde kanske inte bli det på något som tål att kokas timtals.![]()
Fast i artikeln jag länkar till ovan står "På Livsmedelsverket har man tagits lite på sängen när det gäller kassava. Därför finns det inga officiella rekommendationer angående grönsaken." - det låter ju inte som att det finns några begränsningar?