Föremål i mat som inte borde finnas där (glas- och benbitar hårstrån osv.)

Startat av Andreas, 2008-03-14 08:54

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Ja LCHFare gillar säkert larver men för veganer är det ingen höjdare, Malin Olsson i Gävle hittade en grön liten larv i vegansoppan på quorn, makaroner och grönsaker från Sodexho.

http://gd.se/nyheter/gavle/1.859454

Mer kryp: på Hammarö Utbildningscenter serverades igår broccolisoppa med kryp. När eleverna påpekade det skrattade bara personalen och sa att det var grovmalen svartpeppar. Då tog eleverna med sig peparkornen till en naturvetenskapslärare som undersökte dem i mikroskop och bekräftade att det var kryp. Trots det brydde sig inte bespisningspersonalen utan fortsatte servera soppan.

http://www.vf.se/Nyheter/Varmland/Skolsoppan-inneholl-kryp-090320.aspx
Den som inte frågar får inga svar.

Miss Fish

Jag fick ett blått buntband i min bakeoff-baguett i förra veckan. Tack för den fina presenten Hemköp!

Mickan

Citat från: Miss Fish skrivet 2009-03-24 22:47
Jag fick ett blått buntband i min bakeoff-baguett i förra veckan. Tack för den fina presenten Hemköp!Hoppas det fungerar bra :D
Video meliora proboque deteriora sequor

Miss Fish

Citat från: Mickan skrivet 2009-03-25 20:50
Hoppas det fungerar bra :D


Jag vet inte hur mycket jag gillade presenten egentligen. Men det var ju rätt färg.. Man får ju vara tacksam för det lilla ;)

Andreas

Ami Thibblin har hittat en rakbladsvass bit av en mattkniv i ett äpple på Stockmanns delikatessavdelning i Helsingfors. http://www.hbl.fi/text/helsingfors/2009/4/14/w26102.php
Den som inte frågar får inga svar.

Andreas

Stephen Forse i Oxfordshire skulle göra mackor: "– Jag märkte något mörkt som var inbakat i hörnet av ett par skivor. När jag tittade närmare såg jag att det hade päls." En miljöinspektör kunde sen konstatera att det var en mus utan svans. En svans som kanske någon i familjen ätit upp. Bagaren Premier Foods får betala 60 000 kronor i böter plus rättegångskostnader. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7860409.ab
Den som inte frågar får inga svar.

Andreas

"När Veronica Hammare, 22, tog en tugga av morgonmüslin kände hon någonting hårt. Hon spottade - och ut kom små djurtänder. ... Tänderna var väldigt små och Veronica Hammare tror att de kommer från en mus eller en råtta.

... - Jag ringde till Icas kundservice. De sa att jag får ersättning för varan vilket är typ 20 kronor. ... Sara Hjelm, pressekreterare hos Ica... tror inte att någon skulle ha sagt att Veronica bara skulle få 20 kronor i ersättning. ... - Vår kundkontakt bad henne att skicka in det här till analys. Sedan kan vi göra en bedömning av hur nivån på ersättningen ska se ut"

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17295596.ab

Just det här med ersättning är intressant. Hur mycket är egentligen skäligt i sådana här fall?
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal