Smultronstället i Söderköping

Startat av Anne, 2008-07-17 19:28

Föregående ämne - Nästa ämne

Anne

Någon mer som varit där i sommar? Vi åkte en sväng i helgen när vi ändå var i Östergötland och hälsade på. Det är ju helt underbart - nu har de förvisso inte hemgjord glass utan Sias sortiment, men det är ändå något visst med att åka dit och sitta och äta med utsikt över Göta Kanal... det var säkert 300 i kö för själva restaurangen, så vi nöjde oss med "snabbluckan" där man bara kan köpa kulglass och inte deras jättelika kreationer. Men det var alldeles utmärkt det med. På bilden en rejäl sak med ananasglass, apelsinglass, mjukglass, vispad grädde och sylt. Kallades "Big Boss". Puh! :)

Smultronstället

ttt
Anne's Food - min matblogg

Andreas

Smultronstället är ett bra namn, det finns ett "Smultronstället" i Umeå också men det är i första hand en handelsträdgård även om man kan fika där också. http://www.smultronstaellet.se/

"big boss" förresten, vad hette då de andra glassarna? Small worker? Vice president :)
Den som inte frågar får inga svar.

Anne

faktum är att det var den enda glassen med namn som såldes i luckan... Men inne har alla glassarna namn, och ganska fantasifulla såna. :)
Anne's Food - min matblogg

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal