Får man inte mejla andra forummedlemmar?

Startat av Enali, 2009-09-23 12:02

Föregående ämne - Nästa ämne

Enali

Jag är ny här och verkar ha missat regeln om att man inte får mejla andra medlemmar?
Varför får man inte det?

Fick ett mejl att man inte får mejla till andra medlemmar här på forumet om medlemmen inte har bett om det. Vad innebär det? Ska jag alltså fråga den personen jag vill mejla om jag får mejla honom/ henne innan? Vill ju inte göra samma misstag igen (med risk att mitt medlemsskap raderas)

Jag är medlem i andra matforum och har aldrig mött på en sådan regel tidigare.
När jag läser reglerna här så står det ju ingenstans att man inte får mejla andra medlemmar utan att ha frågat dem innan.
Enali

ena

Vad är det för regel? Då har även jag som moderator missat den... hmpf... vilket nys
man kan prova allt -minst en gång!!;)

crlhrv

Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Andreas

Det är inte så konstigt som det låter, jag skrev igår i brådskan ett så kortfattat PM till Enali apropå hennes aktiviteter att det inte gick att förstå vad jag menade. Dock tycker jag Enali kunde ha frågat mig vad som var oklart istället för att starta en tråd i forumet så att fler blir förvirrade.

Enali: Jodå, man får eposta andra medlemmar. Men du var så ivrig att berätta om din egen webbplats igår att du postade länkar till den på flera ställen i forumet, varav en i en tråd där den inte var relevant. När jag sedan tog bort ditt inlägg och förklarade att din länk inte passade in på det frågeställaren i tråden frågat efter så skickade du istället epost till frågeställaren samt postade ett andra meddelande i samma tråd om att du skickat epost till frågeställaren. Jag tog då bort ditt andra meddelande i samma tråd samt bad dig vänligt men bestämt att inte skicka mer epost till någon medlem. Dock var jag ganska kortfattad när jag skrev till dig eftersom jag var på språng.

Vad det gäller är att du inte ska skicka e-post om - göra reklam för - din egen webbplats per e-post till andra medlemmar som svar på något (du tror) de frågat om. Du var säkert bara ivrig och menade väl, men de flesta ogillar att få epost man inte bett om från främmande personer. Hoppas det blev begripligt Enali.
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal