Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av crlhrv
 - 2007-07-08 18:24
Anne, det låter också mycket gott!
Jag kör fegisreceptet med fisk, potatis, morot, lök, purjolök, vitlök en skvätt fiskbuljong och en skvätt vitt vin. De är inne i ugnen nu, får se hur det blir.
Skrivet av Anne
 - 2007-07-08 16:45
mm, torskrygg åt jag lindad med bacon, med en skummig getostsås. Rödbetor och jättekapris till. Supergott.
Skrivet av crlhrv
 - 2007-07-08 14:44
Nä jag vill ha kvar så mycket fisksmak som möjligt, men det där bacontipset verkar ändå inte dumt.
Skrivet av Urban
 - 2007-07-08 14:42
Fisk i folie funkar alltid.. Om du vill dölja smaken lite extra så kan du lägga i lite stekt bacon i också.
Det kanske låter konstigt.. Men det blir faktiskt gott!
Skrivet av crlhrv
 - 2007-07-08 14:28
Frugan älskar fisk över allt annat men tyvärr finns det inget som jag har så lite erfarenhet av som firrar.
Tog ut ett par torskryggar ur frysen, har ni några exempel på bra recept där man inte döljer fisksmaken i någon sås? Jag funderar på om hemkunskapsklassikern fisk i folie skulle vara något. Kan man på något sätt göra denna rätt lite extra spännande?

Annonser

Powered by EzPortal