Dagens grillade - Vad grillade ni idag?

Startat av Kurtson, 2007-05-17 10:10

Föregående ämne - Nästa ämne

Byggmästaren

Igår vid straxt innan 20:00 så la jag en bit högrev på runt kilot på grillen. Det enda jag gjorde med den var att lägga den i rumstemperatur och rubba den med en egen komponerad rubb, högreven la jag på Webern på indirekt grillning på till en början egentligen för hög värme. Jag lät den ligga i ett par timmar och innan jag skulle lägga mig så svepte jag in den i folie och hällde på lite färdig CajP:s vitlöksmarinad. Idag så hade jag sovmorgon så vid straxt innan 9 gick jag upp och tog av köttet från grillen och då var det fortfarande lite små varmt och jag kände direkt att jag lyckats med min BBQ -Nu har jag precis ätit två nattmackor med den underbara högreven och det var bland det möraste kött jag någonsin ätit  :D

Gunbben70

Jag har grillat lamm. Marinerat i vitlök, olivolja,timjan,chili,soja och franska örter. Tilltugg ungsrostad potatis och en sky på det som droppat ned vid grillningen.Spännande och se vad det smakar. :)

hobbykocken

idag blev det ett enkelt grillspett. inget fancy alls men förjäkla gott. olika färger av paprika l,ök karré pommes :)

Hankki

Idag blev det en rökt laxbit, en rökt sik och grillat älgkött i en marinad av hankey bannister whisky, egenblandad cajunkrydda och olja med lite vitlök.


lena johansson

 :Dvi skulle ha lagt dessa ljuvliga torskpaket på grillen, men det blåste och regnade så vi la dem i ugnen i stället ;)

Torsk & potatis i foliepaket med vitlök, gräslök, smör och annat gott i ugn eller på grillen
http://lena-makeaheadfood.blogspot.se/2012/07/torsk-potatis-i-foliepaket-med-vitlok.html

FinskaKocken


Kjell.öhman59

Testade 2 nyinköpta saker denna helg bland annat ny Paella kokbok från Amazon.com "1080 Recipes" av Simone Ortega samt mitt nya paella set som jag köpte från www.optimumcooking.com förra veckan

Davids

Hästfilé blev det på grillen i helgen. Mycket mört och gott!

handola

Jag har precis invigt den nyinköpta kolgrillen, som lite oväntat köptes på annons på nätet. Men helt okej och kalkonen (också första gången som jag grillat detta) blev väldigt god.

spenaten

2015-07-11 16:00 #330 Last Edit: 2015-07-11 16:22 by spenaten
Den här skönheten "1500 g högrev" har legat på grillen i 4 timmar nu "lätt smekt av ekspån", den kommer att förvandlas till pulled beef när den når 95 grader, tillbehör: rökt salsa med vete tortillas.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal