Tips på recept till RIKTIGT spicy buffalowings?

Startat av Björnmat, 2016-04-25 13:59

Föregående ämne - Nästa ämne

Björnmat

Hej alla!

Jag är på jakt efter ett recept på RIKTIGT stark glaze eller marinad till buffalowings. Alltså, inget mesigt tabasco eller nåt sånt. Jag vill att det ska bränna i bunnen, ORDENTLIGT.
Ska väl tillägga att jag dagligen äter diverse såser som ligger på mellan 100 000 till 300 000 på Scoville-skalan (Beroende på dag). Någon som har något tips?

Hasse

Hej Björnmat och välkommen till Matforum!

Jag har inget svar på din fråga, utan håller mig själv till betydligt mildare saker. Men jag blir nyfiken på vilka såser du brukar äta?

Björnmat

Tack för välkomnandet! :)

Jag har hittat ett tyskt ställe som säljer sina egna såser, märket heter Suicide Sauce, av vilken de har en mängd olika typer. De har en jättegod smokey bbq-sås som jag ofta använder som glaze. Likaså är deras Stinger-såser helt fantastiska.

För inte så länge sedan så testade jag en sås som heter 'Z - Nothing Beyond' som enligt den här sidan ska ligga på mellan 400-500 000 på skalan.

Jag har även köpt en Grim Reaper Hot Sauce Extract på ungefär en halv miljon scoville, som jag brukar spicea upp andra mesigare såser med.

Men ibland vill man ju inte ha så galet starkt, då är en annan tysk favorit som heter 'Crazy Bastard Sauce' vilken ligger nånstans kring tiotusen på skalan. Den brukar jag ha i dippsåser till chips till exempel.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal