Buljong på gris

Startat av holmats, 2011-10-28 14:29

Föregående ämne - Nästa ämne

holmats

Jag har köpt en halv gris och fått med en massa ben och andra mindre önskvärda bitar. Är det någon som kan gen ett bra recept på en buljong jag kan göra av bitarna?
Det mesta av grisen kommer att gå till isterband men det som blir över vill jag gärna ta vara på. Helst i buljongform.


holmats

@ vilsjin: Tackar ödmjukast! Sätter omedelbums igång!

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal