Äter vi för lyxig vardagsmat? Hur gör vi den mindre lyxig?

Startat av Andreas, 2008-01-18 08:54

Föregående ämne - Nästa ämne

roffekock

I en del affärer som säljer sk. europeisk (mest från jugoslavien och turkiet) mat kan man hitta kokhöns från Jugoslavien dom är stora ca 3 kg men helt underbara, om du har en sådan butik i ditt område och varan inte finns fråga efter den och be dom beställa hem. Jag ska försöka med att ta reda på vad dom heter. :)

/rolf
Matforum är bäst

annamaria

Ska den kokas 2 timmar eller längre eller?? Hel eller i bitar? Läggs kycklingen i såsen sen då eller?

agnetasch

Koka hönan c:a 2 timmar, man får känna (med tänderna) när den är klar ;D
Höna kokar jag hel, benar ur o lägger köttet i såsen.
Kyckling kokar jag oftast styckad o serverar såsen bredvid.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal