Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2009-12-08 12:20
Pastaknyten med ricottaost och spenat i en krämig tomatsås på krossade tomater. Ångkokt broccoli i separat fack.

Ser rätt bra ut. Med en lite mindre bechamelpöl och lite mer synlig grön pasta så hade det sett bättre ut.

Broccolin är rätt hyfsad med viss spänst kvar. Osten överst är god. Vitsåsen kunde kanske smakat mer, eller förresten, tomatsåsen smakar jättemycket så det är nog tur att vitsåsen mildrar. Faktum är att tomatsåsen smakar alldeles för mycket när jag äter av den bara den, vad har de gjort med den egentligen? Ricottatortelinin är god i alla fall. Men åter till tomatsåsen, allt eftersom jag äter inser jag hur skarp den är, det övriga räcker inte till för att mildra den, och då ska ni veta att jag gillar mat som smakar mycket. Tomatsåsen måste helt enkelt vara defekt, den sänker hela rätten som annars hade kunnat få en 4:a.

Läser innehållsförteckningen och undrar: Vad är "arom (med bl.a. mjölk)"? Vad är "vegetabilisk olja" för olja när rätten också innehåller "olivolja"?

¤ Utseende: 4/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 3/5
¤ Helhetsbetyg: 3/5

Annonser

Powered by EzPortal