Vad blir/blev det till middag idag 2012?

Startat av Sara W, 2012-01-01 17:54

Föregående ämne - Nästa ämne

annamaria

Kyckling Gröncurry, starkt och underbart gott!


Sara W

Ugnsbakad kolja, rödbetor och brynt smör med kapris och dill.

annamaria

Nu sjuder en Boeuf bourguignon till morgondagens fredasgmys.

Sara W

Stekt kronkotlett med blandade betor och fetaostkräm.

Sara W

Ragu Bolognese på högrev, pappardelle och parmesan. Långkok man bara måste älska!

annamaria

Citat från: Sara W skrivet 2012-04-15 08:59
Ragu Bolognese på högrev, pappardelle och parmesan. Långkok man bara måste älska!


och det gör man... ;D. Du har väl inte missat Tråden om Köttfärssås?

Här blev det äkta söndagsmiddag idag: Helstekt kotlett, gräddsås, kokt potatis samt morötter och bönor. Äppelmos till också förstås. 

Sara W

Jag har inte missat den tråden. Den är lite inspirationen bakom dagens middag. Ragun har puttrat i några timmar nu och smakar redan fantastiskt! Kan knappt bärga mig tills jag får lägga upp den på tallrik och njuta!

Sara W

Idag blir det Shepherd's pie på resterna från gårdagens underbara ragu bolognese. Borde bli riktigt gott!

annamaria

Gryta av strimlad kycklinglårfilé med fräscha grönsaker.

smakakarin


Sara W

Tom kha gai och kokospannkakor.

annamaria

Spagetti och köttfärssås. (från köttfärssås-tråden, färs med mejram i). Gott! Lite smak av skolans sås.

pralin

Pralin matbloggare


Sara W

Stekt lax med ångkokta grönsaker och pepparrotskräm.

Mattias_Hedlund


Patrik

Indisk-etiopisk kycklingcurry och thailändskt ris.

Sara W

Hamburgare på grillen med tomat, getost, bacon, syrad rödlök och örtmajonnäs. Surdegsbröd istället för hamburgerbröd.

annamaria

Citat från: Patrik skrivet 2012-04-19 20:59
Indisk-etiopisk kycklingcurry och thailändskt ris.


Låter smarrigt. Hur gör man?

Annonser

Powered by EzPortal