Pressgurka

Startat av roffekock, 2007-09-30 11:36

Föregående ämne - Nästa ämne

agnetasch


roffekock

En av våra mest vanliga inläggningslagar (blev det rätt) i ordning syra,socker,engelsk buljong =vådis  ;)
Matforum är bäst

Kari

En del vanlig ättika (om 24%, ½ del)
Två delar socker
Tre delar vatten

1 - 2 -3 mao! Atl. ½ - 2 -3..  ;)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal