Croisssant à la Catherine

Startat av eriksson, 2008-10-22 07:54

Föregående ämne - Nästa ämne

eriksson

Måste bara få dela med mig av ett recept jag lärde mig av min värdinna när jag bodde i Frankrike.
Dela en croissant, dvs klyv den på samma sätt som man gör med ett hamburgerbröd. Lägg på en skinkskiva, och sedan en ostskiva ovanpå denna. Ställ in den i ugnen (c:a 200 grader) och låt osten smälta.
Bon Appétit

Eriksson

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal