Kräftlag

Startat av Susanna L, 2010-08-15 18:55

Föregående ämne - Nästa ämne

Susanna L

Är det någon som har ett bra recept på kräftlag att lägga upptinade
kokta kräfter i? Hade ett som det skulle vara öl i, som var mycket bra men det har kommit bort.

Jag undrar också hur länge de bör ligga i lagen för att bli bäst?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal