steka pizza

Startat av Danne, 2011-05-13 00:10

Föregående ämne - Nästa ämne

Danne


Är det någon som testat att försteka pizzan i en stekpanna innan gräddning i ugn?

Jag har försökt göra en sån rikgit köpepizza sen jag var 14 år gammal. Visst, jag har kommit ganska nära, men det har inte blivit det där "riktiga". Många hävdar att 90% beror på pizzabagarnas ugn, vilket jag bestrider. Jag köpte enbart deg på en pizzeria en gång och bakade hemma. Det blev baskemig näääästan identiskt. så jag skulle säga att 90% beror på degen. Men för att nå de sista 10%en behövs ju en frasig bottten. Jag tänkte, man borde ju kunna steka pizzan först då! En stor stekpanna borde ju passa perfa? Nån som testat?

/danne

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal