Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Mat-Janne
 - 2020-11-05 16:32
Mandelmandolin?
Skrivet av Andreas
 - 2019-10-16 08:42
Riv? ??? Vad för slags kvarn?
Skrivet av Ulingen
 - 2017-08-08 11:28
Skålla mandeln och riv den sedan i en kvarn som potatischips. Fungerar jättebra tycker jag????????
Skrivet av kryddburken
 - 2008-01-28 16:04
Jag brukar skålla, skala och sen för hand skära den i fina flagor & rosta den lätt i stekpannan. Riktigt tidsödande så vill också ha tips!
Skrivet av Andreas
 - 2008-01-28 12:53
Igår skulle jag använda flagad mandel men den flagade mandeln var slut. Däremot hade jag vanliga hela mandlar men hur i friden flagar man den själv lika fint som den i affären, har någon nåt bra knep?

Annonser

Powered by EzPortal