Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - white-k

1
Hur får jag kakor/"cookies" segare i mitten?

Jag utgår från receptet jag länkar till nedan, och kakorna blir bra, med ett "krispigt" yttre och ett mjukt inre, men jag skulle vilj att det inre blev segare - dv.s. en aning mer kola-aktig konsistens.

Hur fixar man det?

https://www.buzzfeed.com/jesseszewczyk/heres-how-to-make-buzzfeeds-best-chocolate-chip-cookies
2
Nougaten (GB kallar den "kakaofyllning") i TipTop är ju gudomligt god, men det är drygt att måsta köpa en hel glass bara för att komma åt nougat-klumpen i mitten. Den är fyllig och luftig och en tugga är som himelriket i munnen :-9.

Jag har testat att lägga Dubbelnougat och Guldnougat i frysen, men det blir helt fel.

Så hur gör man TipTop-"kakaofyllningen" själv? Eller hur gör man något som kommer så nära som möjligt?

http://gb.se/produkter/tiptop/
3
Har någon ett recept för frallor som smakar som frallor från butiker (oftast köper man dem lösa var för sej) ?

Det jag är ute efter är frallor med ett tunt sprött yttre "skal" men med ett mjukt fluffigt lagom segt inre.

Någon som har recept och/eller tips?

Annonser

Powered by EzPortal