Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - kallebakom

1
jag är 40år har senaste 20åren levt på sånt ni kallar skräp....inte tjock utan lagom mittellan rund-typ normal.Och jag lever o mår bra -konstigt va ?
2
Citat från: webguide skrivet 2016-01-07 06:44
Det ligger en grill på Östermalms torg, den ligger ju vid en väg (Nybrogatan) så det räknas väl? :)
De gör sina hamburgare själva av anguskött, de är nog de godaste kioskburgare jag har ätit tror jag.

Som referens är jag inte särskilt förtjust i "restaurangburgare", tycker att de är kraftigt överskattade och föredrar oftast Sibylla framför dem om jag får välja.
hur är frasses då ? kan man få bestämma stekgraden där ?
3
max no:1 andra blir 2:or UTOM  mcd dom så....ush usch .äter aldrig mer där...
4
japps årets blossa årgångsglögg är INTE god men arabica ifjol tror jag den var god
5
max goda tycker jag- det var 20 års sedan jag åt McDonalds sist.....så max gäller för mig
6
blossa spesad med congnac är kanon ! den med rom inge vidare....
7
Citat från: Hasse skrivet 2015-08-21 17:37
Personligen är jag inte förtjust i surströmming, men i annan matlagning ger ju kött- eller fiskben mycket smak om de får vara med vid koket eller bräseringen. Så det verkar rimligt att ben i surströmming också ger smak.
så sant
8
märks nån smakskillnad ? har hört det vet ej om sant.....
9
verkligen älska surisar,har bara ätit hela så att säga,men tycker det går bort så mkt rens så fundrear på fileer,vad säger ni är det samma smak ? är dom bra eller ? tycker ni mkt går bort i rens på hela?
10
Citat från: Rasmus skrivet 2009-01-14 21:07
Praktiskt taget allting egentligen... Jag köper aldrig halvfabrikat, och även enklare saker gör jag själv, som t ex att jag alltid blötlägger och kokar baljväxter istället för att köpa konserverade. Hemkokta blir alltid så mycket godare och dessutom kan jag lägga i örter, lök eller annat under kokningen.

Hummus äter jag väldigt ofta men har aldrig köpt färdig. Har smakat sådan några gånger och tyckte mest att den smakade tamt och trist. Jag vill ha mycket vitlök och kryddor i min hummus: http://vegologi.blogspot.com/2008/07/hummus-med-rostad-paprika.html
Dessutom tycker jag om att experimentera med olika varianter av både den och andra röror.


korv då ? tex julkorv ? julskinkan saltar du den själv ?
11
hej gjorde en klassisk janssons men byte anjovis mot en burk kallax fjolårs strömming,det var makalöst gott ! gjorde den på eftermiddag åt på kvällen så där lite halvvarm,,sjöbjörnar va gott !!!
12
ja matjessill är nog inga problem,det ju inlaggd sill med annan kryddning
13
tack ! då vet jag
14
hej, är den saltad eller är den helt rå ?  hittar bara att äta rå fisk så...men har den legat i saltlake så är den inte rå menar jag,,så ?
15
vet han allt om Sveriges sushiresturanger ? resturangen jag syftar på har fått dålig kritik av flera tom osäker om den kvar nu....
16
okså testat coop den var riktigt bra ! tänk du som skrev att inte som på resturang,har ätit riktigt torr o dåligt på resturang.....då hade cooops vart himlen i gämnförelse, när tänker efter så har sushin flera ggr på resturang inte vart nå höjdare
18
tex korv,ost,matjessill helt ok att köpa,men vid alla grönsvansade isbjörnar om köttbullarna eller janssons frestelse inte är hemgjord då blir det liv i stugorna,varför är det så ?
19
har köpt på coop ,har haft tur då för den var helt ok ! man kan ju alltid kolla tillverkningsdagen,har man tur kan det vara samma dag ! då borde den vara riktigt god
20
jag är svag för kladdkaka till kaffet ! mkt snabbare än kanelbullar som tar 2h iallafall,kladdis ca 20-30min

Annonser

Powered by EzPortal