Vilken olja ska man använda i sin mat? Rapsolja giftig???

Startat av hullan, 2009-07-10 08:27

Föregående ämne - Nästa ämne

matlars

Kallpressad och oraffinerad kokosolja tycker jag är kanon att steka i eftersom den tål så höga temperaturer. Dock så funkar det ju bara när man steker mat som man vill ha en viss kokossmak på. Det finns också kokosolja som är förädlad så att den inte doftar/smakar kokos, men jag är osäker på vad det gör med kvalitén på oljan.

Angående rapsolja så har ju den större mängd omega-6 i sig jämfört med t ex olivolja och smör. En del menar att för mycket omega-6 driver inflammation i kroppen.
Förutom mat hamnar jag ofta i www.parisfrankrike.se eller på www.kretagrekland.se

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal