Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av webguide
 - 2018-01-02 07:25
Citat från: Matglade79 skrivet 2017-06-02 09:39
Oh, choronsås måste jag ju testa! Tack för tipset.


Choronsås är en bea med tomatpuré, så du måste göra en bea, när du har rätt konsistens (och smak) på bean så vispar du i tomatpuré.
Skrivet av Mat-Janne
 - 2018-01-01 15:45
Citat från: Matglade79 skrivet 2017-06-01 14:54
vad finns det mer för enkla smakvarianter?

Denna är inte superenkel men om du vill göra en överraskningslunch som blir riktigt bra förslår jag en hollandaisesås gjord i cirkulator under 2 timmar tillsammans med äggen till en Egg Benedict:
https://www.chefsteps.com/activities/can-t-f-it-up-eggs-benedict
Skrivet av ulltand
 - 2017-11-13 11:05
Byt ut vattnet mot vinägeravkok, och få en bea.

Jag är för övrigt också nyfiken på varianter.
Skrivet av Matglade79
 - 2017-06-02 09:39
Oh, choronsås måste jag ju testa! Tack för tipset.
Skrivet av Hasse
 - 2017-06-01 16:28
Jag kom att tänka på choronsås, så du skulle kunna prova med tomatpuré.

Vitlök är också tänkbart. Då skulle det kunna bli likt aioli.
Skrivet av Matglade79
 - 2017-06-01 14:54
Jag har hittat ett bra grundrecept på sås som är baserad på ägg och smör, men skulle behöva tips på hur man kan smaksätta den. Med citron blir det som hollandaise, men vad finns det mer för enkla smakvarianter?

Här är grundreceptet:
200 g smör
3 äggulor
1 msk vatten
salt

Annonser

Powered by EzPortal