Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jobro

1
Mycket kul här.

Min syster hade en del roliga ord när hon var liten. Jag har inte alla ord, men jag ska försöka hitta en del av dem.

Kiosken (pressbyrån med mera): Snasken.
Drottning: Slottning
Makaroner: Goda

Kommer inte på så mycket mer, men ska kolla upp dem när jagkan.
2
jobromedia på twitter. Skriver om mitt dagliga liv.
3
Såhär i sommartider så käkar jag middag rätt sent. I runda slängar runt 21.30. Jag käkar tidigare om hungern sätter in, men överlag så är det så sent jag käkar. :)
4
Jag fundrar på att ta mg an en vuxen katt från ett katthem. Ungar är lite overkill för min del.
5
Typ vilket foder man ska ge dem, andra allmäna råd etc.
6
Hah, den var rätt så söt! Tack för rådet.
7
Så du har en blogg som du postar i, varför inte låta potentiella läsare få nyheterna direkt levererade till MSN Messenger via Windows Live Alerts? Det är enkelt samt gratis, och när det hela är installerat på din blogg så kan alla som vill ta del av alla dina nyheter bara genom en enkel knapptryckning.

1. Börja med att läsa igenom istruktionerna.

2. Skicka in beställningen till Microsoft.

3. Du kommer få ett epost från Microsoft som ber dig bekräfta din beställning med en länk i epost meddelandet du fick.

4. Läs igenom licens avtalet. Det är mycket text men det är bra att du gör det så nogrant som möjligt.

5. När du har bekräftat din beställning genom att godkänna avtalet så kommer du få ett nytt epost inom 2 arbetsdagar med information om hur du använder dig av dina Live Alerts.

6. Nästa gång du uppdaterar din blogg så kommer ett nytt meddelande att skickas ut till alla som har beställt Live Alerts från dig.

Och för att visa hur enkelt det är: Här beställer du Live Alerts från mig:

8
Mineralvatten innehåller ofta kolsyra. Bubblorna innesluter troligtvis smaken.
9
Definitivt nytt för mig också. Tack för informationen.
10
Allmänna diskussioner / Kattråden
2007-12-02 10:19
Såg att vi har en hundtråd här men ingen katt tråd. Något jag nu tänker åtgärda. Funderar på att skaffa katt och skulle vilja veta vad man bör tänka på.

Här är för övrigt en bunt med sjukt gulliga och roliga video klipp på youtube:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=C77AF2F118915D48
11
För min del så lyssnar jag på radio online när det gäller matlagning. Ofta blir det www.di.fm men det kan även bli hårdare musik som www.hard.fm , www.harder.fm , www.fearfm.nl eller liknande. Men det finns ju alltid plats för lite 80tal här med. Brukar ratta in BMU 91.6 på FM bandet här i Stockholm. Även Studio 107.5 fungerar perfekt för lite mer mainstream musik. Men ofta så föredrar jag att lyssna på P1 i köket.
12
Såg tråden idag så här är mitt svar: Bredband ftw. Du kommer väldigt långt på 8 Mbit.
13
Käkade en krydda nån gång för länge sen som hade en så frisk smak, kryddan heter thrimbi eller frimbi (osäker på stavning) och den kommer från Grekland. Vet någon om man kan få tag i den kryddan här hemma?
14
Hihi buljongen gjorde min dag. :D Det där med den varma gjutgärnsgrytan var ju rätt så festligt. En annan historia om den hunden som jag berättade om. Han var som sagt galen i käk, och om inte köksskåpen elektrifierades så var han garanterat där och käkade vad helst han kom åt. En gång så skulle min föredetta flickvän köras till tandläkarn. Och för att testa hunden så tog de bort hänglåset på den garderob som torrfodret förvarades i. Dörren ut till grovköket gick framåt, den hade hunden forserat. Dörren in i pannrummet gick bakåt, också den forserades. Därefter så hade hunden puttat undan en 100 kilo tung vedkorg som stod framför garderoben. När hennes mamma kom hem så stod hunden på huvet i torrfoderpåsen och käkade...

En annan gång så hade hunden lyckats att putta undan en tung stickmaskin som stod ovanpå en kastrul med 5 kilo älgkött. Gissa vad som hände. Den käkade upp allt!
15
Oj, jag vet inte vilken mängd vatten, men ska till mina morföräldrar lite senare idag och kan ta reda på det då. Men om jag minns det hela rätt så var det en normalstor kastrull som användes.
16
Wiskeyn behöver inte vara den bästa kvalitén.
17
Fanns ju ingenting där. Om ni vill se riktigt galna mikro test då ska ni spana in dessa videoklipp:

Varde ljus
Mikrad furby
Tändsticka under ett glas
Burk med målarfärg i mikron
En tandpetare
Struts ägget
Hoppas ni gillar dessa youtube klipp.
18
Jag kan nog hålla med om det där med julskinkan. Men i det här fallet så rör det sig om en hel nyrökt nyhängd Salami. Den var upphängd högt i ett fönster för att den skulle få torka, Det här hände hos min före detta flickvän. När en vecka hade gått så togs Salamin ner och skulle serveras. De hann ta 2 skivor, sen skulle de klä om sig inför att åka på en fest. Det var tydligen nån som fyllde jämt, och allt kunde ha slutat väl om det inte varit för ... deras grayhound. När de kom ner fräscht och fint uppstassade till tusan så ser de bara en liten salamislamsa mellan hundens tassar. Och i 3 veckor efteråt så fes hunden rutten vitlök...
19
Det vet jag inte från gång till gång, det beror på, ibland blir det stavar, ibland tärningar.
20
Jag såg programmen när de gick förra året, en riktig höjdare.

Annonser

Powered by EzPortal