Vilken butikskedja har bäst tv-reklam?

Startat av Andreas, 2008-04-16 09:51

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Hos Dagens Media kan man se Willys, Icas och Hemköps reklamsnuttar.
http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=159827

Jag tycker att Willysreklamen var trevligast, Ica-stig börjar bli lite uttjatad och Hemköps var jobbig att se på med alla snabba klipp och irriterande små ljud. Nån med motsatt uppfattning?

Finns den där Camilla Persson i Helsingborg i Hemköpskreklamen i verkligheten och är hon nåt slags matpersonlighet, eller är det bara en skådis som säger att hon tycker det går bra att steka i olivolja? Och "Matälskarna presenteras av Hemköp" förresten - vad tycker du om att Hemköp snott ditt bloggnamn TaffelLisa?
Den som inte frågar får inga svar.

Filippa

jag gillar Lidl-tanten - men bara för att jag tycker hon är coool :-) Annars är väl ICA-stig som sagt var uttjatad, Coops miljörapp är väl också lite töntig ? .

crlhrv

Willysreklamen med den snåla kak-kvinnan får mig att skratta varje gång
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Gutenisse

Jag gillade ICA's reklam tidigare, men det börjar som sagt bli lite uttjatat. Willy's och Hemköps reklam har jag inget minne av att jag sett, så den kan inte varit speciellt lyckad :)
Lidl har haft fyndig reklam, men det har gått rejält utför på sistone, enligt min åsikt.

agnetasch

Lidl-tantens snäsiga: "von Lidl" har satt sina spår.Härom kvällen ville en bekant ha ett tips om kött. Han stod hos sin slaktare sa han. Jag kunde genast lista ut att han var på Lidl ;D

Mickan

Jag mår illa av Lidlreklamen. Patetiskt försök att få tanten att se elegant ut. Billiga kläder, kluvna hårtoppar och dålig make up.  :-[
Video meliora proboque deteriora sequor

CII

Citat från: Mickan skrivet 2009-06-11 17:45
Jag mår illa av Lidlreklamen. Patetiskt försök att få tanten att se elegant ut. Billiga kläder, kluvna hårtoppar och dålig make up.  :-[
Jag håller med, det blir alltid så fel när adeln ska imiteras. Det är tydligt att de som gör den reklamen inte riktigt vet vem det är som de imiterar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal