Presentkorgar

Startat av agnetasch, 2008-08-19 11:43

Föregående ämne - Nästa ämne

agnetasch

Jag har gått över till att ge bort matvaror i födelsedagspresent, folk har ju redan allt de behöver. Då blir det gärna nån tema-grej; kaffe-likör-kakor t.ex o det kräver plats. Det är inte roligt att lämna fram presenten i en begagnad ICA-kasse :-\ Korgar börjar vi stapla på hög eller återanvänder: "Hm, den där korgen känner jag igen..." Presentkassar är ofta lite för pråliga o man ser inte vad som är i dom. Tygpåsar är lite för vingliga.
Jag efterlyser något som är mitt emellan en korg o en kasse, gärna lite rustik o lätt att bära. Behöver inte gå att återanvända. Nån som vet något?

bryggens

Pizzakartong för dubbelcalzone?

agnetasch

Citat från: bryggens skrivet 2008-08-19 11:52
Pizzakartong för dubbelcalzone?
Har du någon bild? Har aldrig köpt en dubbelcalzone ???


ena

man kommer långt på en liten kartong och en rulle aluminumfolie o lite tejp ;) lägg till en blomma, en rosett eller lite "krullade" presentsnören och du har en bra gebortförpackning som dessutom är återanvänd en gång :)
man kan prova allt -minst en gång!!;)

Milla

Jag brukar använda en plasthink, fast det är ju inte så roligt, brukar dock tänka som så att de kan ha användning av den efteråt. Fast de två sista gångerna har jag målat träkärl och gjort decopage på dem, det ger ju lite extra pyssel men samtidigt är det ingen annan som har något liknande. Tyvärr blev inte kortet på dem så bra.

agnetasch

Jättebra ideér! Jag googlade på plasthinkar o hittade Tubtrugs, ett hinkliknande kärl i många färger o storlekar. Det kan ju inte göra ont att få några såna i olika skepnader. Undrar hur man skaffar dom?
http://www.allox.se/tubtrug/tubtrug_index.htm
När jag snokade runt bland Serveras förpackningmaterial föll jag för en vit pappers-plantkasse, den kanske man kan klistra trevliga grejer på.

Milla

Vad häftiga, sådana ska jag köpa nästa gång. Verkar gå att köpa på nätet på http://villaprodukter.se/index.php/cPath/90 - 68 kr för 14 l storleken.

agnetasch

Så bra! Tack för den adressen!

Andreas

Jag är nästan säker på att jag sett såna där Tubtrug hos Plantagen, de har väl flera butiker i Göteborg?

Andra förslag:
¤ En stor glaserad ytterkruka? Den händige köper förstås cement och gjuter en egen kruka.
¤ Eller varför inte en sån här liten shabby chic trälåda? http://www.home-sweet-home.se/product_info.php?products_id=188 Den händige spikar förstås ihop lådan själv.
¤ Igensvetsad plåtlåda?
Den som inte frågar får inga svar.

agnetasch

En igensvetsad plåtlåda? Det var originellt, behöver födelsedagsbarnet konservöppnare?

Andreas

Nja inte så tunn plåt så att konservöppnaren fungerar, det är ju lite av ett practical joke. Jag har faktiskt varit med om att en person på en arbetsplats blev utsatt för ett liknande upptåg en gång men då var det en gedigen trälåda som var hopskruvad med MASSOR av skruv. :)

En annan lågbudgetidé: köp en rulle billig ståltråd och naja ihop ett enkelt skelett som du klär in med snyggt tyg/papper/vaxduk beroende på humör.
Den som inte frågar får inga svar.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal