Erepublik.com - Roligt eSpel

Startat av Evil, 2008-12-09 16:50

Föregående ämne - Nästa ämne

Evil

Jag har sedan några månader tillbaka spelat ett webbläsarspel som heter http://www.erepublik.com. Erepublik.com är en världssimulator där man som medborgare har möjligheten att utbilda sig som legosoldat och delta i krig och konflikter runtom hela eJorden, ge sig in i politiken och bli kongressledamot som gör det bästa för sitt land och kanske till och med bli president en dag. Man kan också satsa på näringslivet och bli företagare inom en mängd olika branscher - kanske är det du som blir eSveriges nästa stormogul?

eSverige har ett separat forum, http://www.erepublik.se, där alla diskussioner om Erepublik äger rum. Även kongressen och presidenten använder forumet som debattutrymme. Om man registrerar sig på Erepublik.se har man rätt till 20 kronors bidrag från svenska staten.

Ja, möjligheterna i Erepublik.com är många och alla är minst lika fantastiska. eSverige är sedan tidigare en av världens mäktigaste nationer som ockuperat både Danmark, Tyskland och Polen. Nu har dock Polen och Tyskland återfått sin frihet, men eSveriges glans består!
eSverige har nu förklarat krig mot eFrankrike med målet att slå dem till underkastelse och erövra några mycket viktiga råvaruprovinser.

Vill du ta del av den nya världen? Vill du hjälpa eSverige bli en supermakt? Registrera dig på Erepublik.com idag! Man kan registrera sig utan inbjudan nuförtiden, men blir man inbjuden får man även 5 bonusguld när man når level 6. Allt i Erepublik.com är helt gratis och man behöver inte betala en krona för att lyckas i spelet. Givetvis kan man, liksom alltid, betala för extrafunktioner som underlättar ditt spelande, men som inte gör dig överlägsen andra. Kort sagt har alla samma möjligheter i Erepublik.com!

Kontakta mig och lämna er epost om ni vill få en inbjudan och få de där extra 5 gulden senare i spelet!
För Sverige!

agnetasch

Legosoldater, krig och konflikter, slå dem till underkastelse. Blodtörstigt så det förslår.
Vad är det som får dig att tro att just vi här på Matforum skulle vara så aggresivt lagda att vi t.ex skulle vilja dra ut i ett fiktivt krig mot Frankrike?

Är det inte bättre att förlägga sitt omvärldsintresse till verkligheten istället för att snöa in framför en dataleksak? Engagera dig politiskt.
För Sverige!

Evil

2008-12-09 18:32 #2 Last Edit: 2008-12-09 20:38 by Evil
Citat från: agnetasch skrivet 2008-12-09 18:01
Legosoldater, krig och konflikter, slå dem till underkastelse. Blodtörstigt så det förslår.
Vad är det som får dig att tro att just vi här på Matforum skulle vara så aggresivt lagda att vi t.ex skulle vilja dra ut i ett fiktivt krig mot Frankrike?

Det är bättre att vara våldsam i ett datorspel än i verkligheten och om man inte tycker om det så kan man engagera sig politiskt i Erepublik också.

bryggens

Visst, skrivet i Allmänna diskussioner, "ej relaterat till mat".
Men.. eftersom det är i matforum som  det är postat så har väl du "Evil" förhoppningsvis någon sorts koppling till , eller intresse av mat, annars fattar jag inte vad du menar med detta inlägg.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal