Gnälltråden

Startat av agnetasch, 2007-08-30 09:44

Föregående ämne - Nästa ämne

Hasse

Bara du nämner bredbandsleverantörer så börjar jag kallsvettas!

För en tid sedan skulle jag avsluta mina mellanhavanden med Telia, eftersom jag numera har en fiberförbindelse in i huset.

Då tror man i sin enfald att det bara är att ringa Telia och säga "Goddag, jag heter Hasse och vill säga upp mitt internetabonnemang och min telefon." Men icke! Detta visade sig bli en långvarig process med ett otal fakturor, vissa felaktiga, och lika många nya telefonsamtal till Telia.

agnetasch

2011-07-27 09:56 #481 Last Edit: 2011-07-27 11:00 by agnetasch
Citat från: Hasse skrivet 2011-07-26 15:22"Goddag, jag heter Hasse och vill säga upp mitt internetabonnemang och min telefon."
Hahaha, du använder ord som dom inte förstår. Har man väl satt sitt namn på den streckade linjen upphör ordförståelsen från leverantörernas sida. Då går det inte längre att säga: "Jag vill det o det" Nej, då är man i klorna på Niclas o Rutger o dom som befolkar kundtjänstens telefoner o vars standardsvar är: "Nej, det kan jag inte göra" eller "Nej, det får jag inte göra" Att få prata med någon som verkligen får lov att göra något eller besluta något är omöjligt. Men dom sitter väl bakom Niclas-muren o tar en massa felaktiga beslut (som stackars Niclas får skäll av kunden för)
Det är ett framgångsrikt sätt att trötta ut kunden o få denna att tänka sig för o inte ringa o störa företaget i onödan (t.ex med att man inte kommer ut på nätet o såna trivialiteter  >:( )

roffekock

Varför ska priserna på större förpackningar vara så mycket dyrare ? Är det för att vi ska luras att tro vi gör en bättre affär om vi köper mer el större förpack.
Och nu blir det allt mer köp två el tre. Varför? om jag nu bara behöver en.
Och så påstås det att du tjänar mer om du handlar mer. Mest måste du väl ändå tjäna på att handla ingenting alls.

Inte lätt att vara konsument i dag och förmodligen inte i morgon heller.   :o :o

rolf
Matforum är bäst

Mickan

Ogillar folk som leker snobberi på ett sätt som gör att det får rakt motsatt effekt. Yta är... Yta!
Video meliora proboque deteriora sequor

agnetasch

Nu hatar jag bredbandsleverantörer ännu mer! >:( Nu är det det fjärde sim-kortet jag nyss stoppat i modemet.
För en o en halv vecka sedan beslöt vi att i fortsättningen ha fast bredband eftersom ett mobilt inte motsvarar våra krav; det trivdes inte ihop med routern, det tappade kontakten med DNS-servern i ett kör osv, osv. Vi beställde ett fast bredband på fredagen.Eftersom det skulle ta några veckor att få det fasta gjorde vi upp om att avsluta det mobila när det fasta är installerat o fungerar.
Fast det glömde vår internetleverantör, dom stängde av det mobila bredbandet på tisdag morgon. Det får jag veta av supporten som glatt berättar att vårat sim-kortsnummer inte finns hos dom. Sen blir det ursäkter o försäkringar att detta ska snabbt åtgärdas. Ett nytt sim-kort ska omedelbart skickas till oss; förlåt, förlåt! Onsdag, senast torsdag ska det komma.
När vi inte fått det i måndags ringde jag o frågade om dom överhuvudtaget skickat nåt sim-kort. Nej, det har vi inte gjort; förlåt, förlåt. Men om du kan åka till närmaste återförsäljare o få en blankett som du fyller i......NEJ, DET KAN JAG INTE! SKICKA HIT DET DJ-A KORTET PÅ STUBINEN!JAG SKA HA DET I POSTLÅDAN I MORGON!
Och se, nu har jag fått mitt 4:e sim-kort o är på banan igen :)

agnetasch

Två dagar varade lyckan med det fasta bredbandet. Sen krossade  EN ENDA BLIXT från en till synes molnfri himmel hela datorn. Så var man tillbaka på ruta ett >:(

Andreas

Nämen vad trist med allt bredbandsstrul! Jag som tänkte att du kanske var på någon trevlig semesterresa. Fast i våra tider är det väl i och för sig ett slags semester när internet inte fungerar. :)
Den som inte frågar får inga svar.

agnetasch

Jag har fått städat lite i lådor o garderober i alla fall. Kul jobb >:(

annamaria

Skala steklök, det var nog det tråkigaste jag gjort i matlagningsväg på väldigt länge. Pilligt och tidskrävande. Hoppas nu innerligt att det blir en god Burgundisk gryta.

Andreas

Jag fick fortkörningsböter idag. :(
Den som inte frågar får inga svar.

annamaria

nej men oj....var det väldigt mycket fort?

Andreas

Är 18 km/h väldigt mycket fort? :) Jag är för övrigt helt säker på att det var 90 där i närheten en gång i tiden.  :-\
Den som inte frågar får inga svar.

webguide

Har beställt en kammarvackare och en cirkulator! Kul kan man tycka, men de levereras inte förrän i december! :(

annamaria

Måste gnälla och pipa lite över tidningar. Jag köper diverse mattidningar lite ibland - utöver dem jag prenumrerar på. Jag måste säga att det är för TRÅKIGT när större delen av tidningarna är helsidor med reklam. Jag kan överleva när reklamen är "inslängd" i reportage eller annat men när det är helsidor. Dessutom ca 50 % av tidningen reklam. Nej usch så tråkigt.  >:(   

Är det bara jag som fått för mig att det blivit mycket mer reklam?

agnetasch

Du har rätt! Jag har helt slutat köpa mattidningar, man sliter ju nästan ut fingrarna av att sitta o bläddra förbi all reklam >:(

annamaria

Citat från: agnetasch skrivet 2011-10-31 13:17
Du har rätt! Jag har helt slutat köpa mattidningar, man sliter ju nästan ut fingrarna av att sitta o bläddra förbi all reklam >:(


Jag kan inte sluta...det är ett svårt beroende för mig....jag prenumererar på Matmagasinet och Laga Lätt. Dessa tidningar är inte så reklamspäckade ännu.

Helge

Ökad mängd reklam i tidningar verkar vara ett tidens tecken! Gäller inte bara mattidningar tyvärr.
/Helge

vilsjin

Å andra sidan så är det reklamen som gör att mattidningarna är överkomliga i pris. Vill ni slippa reklamen så köp böcker istället.

annamaria

Citat från: vilsjin skrivet 2011-11-01 11:42
Å andra sidan så är det reklamen som gör att mattidningarna är överkomliga i pris. Vill ni slippa reklamen så köp böcker istället.


Jo men tidningarna fungerade att köpa utan reklam innan. Nu massor av reklam men inget sänkt pris?   ::)

Jag köper böckerna också...hrm.

vilsjin

Citat från: annamaria skrivet 2011-11-01 16:15
Jo men tidningarna fungerade att köpa utan reklam innan. Nu massor av reklam men inget sänkt pris?   ::)

Jag köper böckerna också...hrm.

Jag tror att den enorma explosionen av nya mattidningar pressat reklampriset rätt rejält. Halveras priset på en helsida så tvingas du dubblera antalet helsidor för att inte tvingas höja priset. Och ju mer reklam du tvingas ta i  desto lägre blir värdet för annonsörerna, en ond spiral.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal