Hej!

Startat av Biggan, 2007-09-30 23:35

Föregående ämne - Nästa ämne

Biggan

Jag är ny här, och vill bara säga hej! :)

Znapper


roffekock

Jag jobbade me en Biggan på 70 talet i Sunsvsll det är inte du? ???
Matforum är bäst

Biggan

Nix, jag bor och verkar i Skåne.

Andreas

Välkommen till forumet Biggan! Har du lust så berätta gärna lite om dig själv i tråden medlemspresentationer i avdelningen "om forumet".
Den som inte frågar får inga svar.

agnetasch


smarrens

2007-10-01 19:54 #6 Last Edit: 2007-10-01 20:02 by smarrens
Hej Biggan! Låt mig vara den nyaste att välkomna dig hit! Har bara varit här sen 27 september, och kan varmt rekommendera att du lägger ut middagsbilder i "Vad blir/blev det till middag idag". 
Var ska sleven vara om inte i grytan?
Ät, drick och var glad!

Urban


roffekock

En redi skåning är väl alltid välkommen så även du Biggan.
Matforum är bäst

mums

Hej Biggan, jag är mums.
Måste säga att det var länge sedan jag sett någon så hövlig. Enligt regler i hyffs och fason bör den som kommer till en grupp eller enskild person ta insiativ och säga hej. Inte tvärt om. Du har redan vunnit min respekt. Grattis och välkommen.

kryddburken

Hej Biggan & välkommen till oss matnördar!
Hoppas du ska trivas, vill du presentera dig mer ingående så rekommenderar jag denna tråd där du även hittar andra medlemspresentationer! http://matforum.nu/index.php?topic=74.0

Biggan

Tack för alla trevliga välkomnanden  :) och välkommen känner jag mej!  :)

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal