Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Rob
 - 2008-01-10 10:58
Jag har gjort det enkelt för mig.
Satte genomskinliga självhäftande plastploppar av typen "fötter" till krukor (diameter ca 8mm, höjd ca 2 mm) på botten av alla mina styva skärbrädor.
Däremot så slinter de tunna plastbrädorna runt ovanpå huggkubben.
Skrivet av Filippa
 - 2008-01-10 09:35
Tusen tack för bra tips ! Wettex var ju toppen och med en händig pappa så kan nog gummifötterna vara på plats snart.

I mitt pyttekök har jag bara en rostfri diskbänk - allt glider :-)
Skrivet av crlhrv
 - 2008-01-06 17:53
På min träbräda har jag monterat 4st gummifötter med skruv, den rör sig inte en millimeter när jag använder den.
Skrivet av Andreas
 - 2008-01-06 13:36
Filippa: Jag har en ganska glatt köksbänk men upplever inte det problemet - har du möjligen väldig tunna och lätta skärbrädor eller lite småslöa knivar?

Elka: Jag startade en "är disktrasan farlig"-tråd här: http://matforum.nu/index.php?topic=1284.0
Skrivet av Kari
 - 2008-01-03 14:51
Ja Wettexduk (disktrasa) är kanon! Faktiskt enda gången jag kör med disktrasa.. Livrädd annars.  ;D  :o
Skrivet av roffekock
 - 2008-01-03 13:12
Det finns ju naturligvis en mängd olika saker man kan göra. Ikea har en bräda (limmad) med kant som stödjer sig mot bänkskivan som är gångbar.Samma företag har en ny produkt en tunn plastskiva som funkar mot bänkskivan (men för mej är plast en styggelse i detta sammanhang).
Det finns ett rutmönstrat nät typ halkskydd för mattor som även går att använda men kan vara lite jobbigt att hålla rent.
Det bästa är och som jag använder dagligdags är Wettexduk fuktig sådan är mycket bra. Funkar i alla väder. ;D

/rolf
Skrivet av Filippa
 - 2008-01-03 12:49
Ett I-landsproblem utan tvekan men  ;D
på hala bänkar typ vanlig köksbänk så glider skärbrådan runt när man ska skära stek, bröd, ja egentligen vad som helst. Hur gör man för att den inte ska glida runt ?

Tacksam för alla tips !

Annonser

Powered by EzPortal