Bröa kakformar

Startat av agnetasch, 2009-01-09 10:55

Föregående ämne - Nästa ämne

Sara W

Jag brukar också bröa med kokos. Jag tycker om den lilla smakbrytningen som det blir kokos, men flingorna syns ju ganska tydligt, så på en fransk chokladkaka väljer jag nog ändå vetemjöl. Till små chokladbakelser som jag gör ibland, bröar jag med vanligt kakaopulver. Vet inte om det fungerar att bröa stora kakor med, men kan vara värt att testa...

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal