Umeå: Mammas restaurang

Startat av Andreas, 2008-01-14 13:39

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

Mammas restaurang http://www.mammas.nu ligger på Industrivägen 10 på industriområdet västerslätt i Umeå.

Här får man sig en dagens lunch för 65 kronor. Då får man välja mellan fyra olika husmansrätter eller sju (tror jag det var) olika pizzor samt att en salladsbuffé, bröd, måltidsdryck samt kaffe på maten ingår.

Klientelet den lunch jag var där är 99% män och genom sorlet tycker jag mig uppfatta en diskussion om nån jobbig kärring som gnäller på allt, diskbänken var strömförande men ändå inte och nåt om att hon sagt att köksfläkten var trasig när det bara var glödlampan som var trasig.

Stolarna och borden är jättefula och har lila kanter som påminner om utemöbler i plast. Vi sitter precis bredvid baren i ett utrymme som på kvällstid är discogolv, i taket sitter en discokula och på väggarna något slags 50-talsaffischer. I övriga övriga delar av restaurangen hänger kristallkronor.

Servicen är otrevlig, en medelålders man bokstavligen slänger returväxeln på disken då vi betalar.

Jag beställde en capricciosa, i väntan på den äter man förstås sallad. Inte så kul. Pizzasalladen var trist och torr och kändes inte fräsch. Det som kallades salladsbuffé var några bunkar med bland annat tomater i bitar, burkmajs, ananasringar i åttondelar, svarta oliver och nåt mer. Tomaterna var smaklösa och burkmajsen och oliverna smakade ovanligt burkigt och gammalt, tror inte det är nån vidare rotation på  salladsbunkarna direkt.

Och det enda bröd som fanns var knäckebröd.

Pizzan kom ganska snabbt men tyvärr var den inget vidare, degen visserligen rätt OK men fyllningen för lite gräddad och bestod av väldigt trista små skinkslamsor och burkchampinioner.

Att denna restaurang heter Mammas är inget annat en skymf mot alla mammor.

Betyg 2/5.
Den som inte frågar får inga svar.

n`Olle

Håller helt med Andreas , har just varit där och ätit. Min kompis tog ett skrovmål, brödet svartbränt runt omkring, och hamburgaren var ej god själv tog jag en pizza som ej smakade bra, den man köper på ica och värmer själv hemma är t.o.m bättre. Nej denna restaurang kan imte överleva länge till om inte en förbättring sker.
Betyg 1/5

Andreas

Tråkigt höra att det inte blivit bättre.
Den som inte frågar får inga svar.

Robert

Tror att den så kallade mat som serverades inte bara är en skymf mot värdens alla mammor utan även en skymf mot råvarorna :-/
Trodde inte att det var möjligt att få precis samma smaklöshet på både potatis och kyckling, den enda skillnaden var att det ena var kött och det andra var potatis, smaken var identisk och konstigt nog så kändes det ingen skillnad i tuggmotstånd?
Kan verkligen inte rekommenderas.

webguide

Det mest fantastiska är väl att det tycks komma tillräckligt med kunder för att de skall överleva den dåliga maten till trots!

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal