Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2018-06-22 08:01
Det blir billigare att reda med mjöl än med grädde. Någon bismak behöver man inte få av mjölet om man kokar redningen länge.
Skrivet av Skogis
 - 2018-06-21 11:05
Skulle gissa på att man använder mjöl för att hålla nere fetthalten men ändå få en redning.
Hardcore är väl att reducera grädden så man får en redningsliknande konsistens. Men då har man nog en fetthalt i såsen på +55%  :)
Skrivet av rbiake
 - 2018-06-20 18:50
Ibland ser man i recept grädde,vatten och mjöl. Jag antar att mjölet är för att kompensera konsistensen pga vattnet. Varför inte bara grädde och skippa mjölet och dess bismak?

Annonser

Powered by EzPortal