Skriv svar

Följande fel inträffade under postandet av inlägget:
Varning - medan du läste inläggen, hann 2 nya svar postas i ämnet. Du kanske bör se över ditt inlägg.
Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2023-12-28 16:53
Du är ihärdig du! En annan år vara tacksam om man ids hasa sig till affären och inhandla ett paket trista köpeprinsar. Men God Prinskorvsjul på dig! ;D
Skrivet av Skogis
 - 2023-12-20 08:29
När det stoppades prinskorvar som värst blev det varannan månad men det har lugnat sig, numera blir det bara till jul så nu är även årets prinsar klara :)
Skrivet av Skogis
 - 2022-12-10 08:54
Arbetet med årets prinskorvar påbörjas nu. Ska hämta råvaran till fjälsterna idag, 2 omgångar tarm från lamm ligger och väntar på mig hos en bonde i närheten.
Rensade och klara räcker dom till ungefär 10-12 kg prinskorv.
Skrivet av Skogis
 - 2022-01-31 17:24
Sista paketet prinskorvar från frysen blev uppäten igår, korvarna höll sig bra den här gången. Men förra året blev inte lika lyckade, visst dom var goda de första 2 veckorna men sen smakade dom frys.
Skrivet av Skogis
 - 2021-12-05 17:24
Till Thanksgiving (eller kalla det hellre en kalkonmiddag med barn och barnbarn) inköptes det prinskorv som backup om köttet inte skulle falla de yngsta i smaken. Dessa blev aldrig tillagade men hittades efter några dagar i kylen och stektes på. Ingen rolig upplevelse, konsistensen var som slät pastej och smaken var liknande, väldigt slätstruken  :(

Desto roligare nu när julens prinskorvar ligger packade och klara inför högtiden, smak och konsistens är som den ska och det blev även några paket som kan ges bort till behövande i vänkretsen.

Har haft prinskorv som julgåva på firman några gånger och en del kunder har redan frågat om det möjligen blir några i år.  :) 

Hemgjord korv är lyx!!

Glömde ju bildbevis  :)

IMG_3352.jpg

Annonser

Powered by EzPortal