Armano's Deli, Drinks & Wine - Kroatiska delikatesser

Startat av Cornelia, 2011-01-31 17:17

Föregående ämne - Nästa ämne

Cornelia


Armano's Deli är din delikatessbutik och tryffelspecialist på nätet med förstklassiga delikatesser från Kroatien! Vi är relativt nystartade och du hittar oss här www.armanosdeli.se.

I vår butik hittar du olika tryffelblandningar, olivoljor med tryffelarom, honung med vit tryffel, salami och ost med tryffel med mera. Du kan även beställa färsk tryffel genom oss. Vi säljer även tomat- och olivröror, högklassiga olivoljor, fruktsirap, juicer m.m. Du hittar recept, kataloger och info om tryffel och vi anordnar även tryffelprovningar!

Armano's Deli idé är att visa en helt ny kulinarisk bild av Kroatien. Därför ger vi dig den mångfald, idérikedom, variation och utsökta kvalitet som kroaterna är vana vid. I jakten på de allra bästa råvarorna och det genuint kroatiska som ger den "lilla extra" matupplevelsen, har vi valt ut de produkter som borgar för högsta kvalitet och äkta kroatisk matglädje.

Välkommen in och låt dig väl smaka!
Marknads och webbansvarig för Armano's - Deli, Drinks & Wine - tryffel och delikatesspecialisten på nätet!

Cornelia

Till helgen är det dags för årets matmässa i Göteborg - Passion för Mat i Eriksbergshallen!
Missa inte det här tillfället att träffa oss och andra leverantörer och producenter live, provsmaka och handla till fina mässpriser i dagarna 3!
Armano's - Deli, Drinks & Wine är en av utställarna på mässan och vi bjuder in er till att besöka oss i monter 212 som vi delar med vår partner Larssons Chark som har egen tillverkning av bla tryffelsalami.
Vi bjuder på smakprover av allt från tryffelblandningar till olivoljor och fruktjuicer, ni kan självklart handla våra produkter, vi har generösa mässerbjudanden och vi har även färsk tryffel till försäljning. Dessutom anordnar vi en tävling med fina priser!

Tryffelskola fre 14.30
Armano's Deli deltar i nyheten för i år "Workshops - smakfulla föreläsningar" med sin Tryffelskola. Där bjuds man på dofter utöver det vanliga av färsk tryffel och får smaka på olika tryffelprodukter. Dessutom får alla deltagare en receptbok med tryffelrecept så att de själva kan tillaga den här delikatessen!

VÄLKOMMEN!

Marknads och webbansvarig för Armano's - Deli, Drinks & Wine - tryffel och delikatesspecialisten på nätet!

Cornelia

Nu har finns vår utsökta peccorino ost med svart tryffel och vår salami med svart tryffel åter i lager i vår e-butik! Vi kan även tipsa om att osten tillsammans med vår unika körsbärssirap Amarena Premium är en oslagbar kombination!
http://www.armanosdeli.se/tryffel/ost-och-salami-med-tryffel/

Välkommen in i vår butik!
Armano's Deli
Marknads och webbansvarig för Armano's - Deli, Drinks & Wine - tryffel och delikatesspecialisten på nätet!

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal