I dag lagar kalvytterfilé! Har jag aldrig lagat tidigare. Med andra ord benfri kalvkotlett eller?
This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.
Citat från: kurt skrivet 2012-12-15 05:54
Det är ju mycket enkelt, håll bara koll på temperaturen, så länge man håller den över 80 grader så löper man ingen som helst risk för problem med B. cereus.
Citat från: NicklasOlsson skrivet 2012-12-13 12:35
Modifierade AnnaMarias recpet lite, blev superbra...
GRÖT!!!
Jag har under hela mitt hmm "vuxna" liv köpt färdiga
grötkorvar, men igår hittade jag ett recept som funkade
för mig tack AnnaMaria på matforum...
Nu slipper man stå och röra i 45 minuter för att skiten
inte ska bränna fast. Hoppas ni testar det... helt klart värt!!!
2,5 dl grötris
5 dl vatten
1 tsk salt
1 kanelstång (jag hade två)
några msk socker
1 L mjölk
Koka upp vatten och ris och kryddor. Koka ca 5-10 minuter. När vattnet nästan va slut. hällde jag i mjölken. Koka upp under omrörning. När det kokar - sätt på locket och ta bort från plattan.
HÅLL I ER NU - FÖR HÄR KOMMER DET!!! Snurra in grytan i ett par tre badlakan eller gamla handdukar som du har . Låt stå över natten. FÄRDIGT!!!