Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Vad är rött, ris, rödbeta, mjölk eller salt?:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Mat-Janne
 - 2021-08-16 13:19
Citat från: agnetasch skrivet 2021-08-16 08:28En tesked potatismjöl borde ge svar på den frågan ;D
Nja, det är inte samma sak förstår du väl. Tack för svar i alla fall.
Skrivet av agnetasch
 - 2021-08-16 08:28
CiteraVad smakar stärkelse?
En tesked potatismjöl borde ge svar på den frågan ;D
Skrivet av Mat-Janne
 - 2021-08-15 17:04
Om man ska göra till exempel potatismos eller rårakor ska potatisen inte sköljas.
Man vill att stärkelsen i den ska klibba ihop rätten. 
Beträffande råstekt potatis sägs det att det inte spelar någon roll om man sköljer eller inte men hur påverkas smaken? Vad smakar stärkelse?

Annonser

Powered by EzPortal